Kook het lekker zelf!

titel: Kook het lekker zelf! (2016)
auteur: Sandra Cornelissen
uitgeverij: SWP
ISBN: 9789088507045

meer info en bestellen

bekijk hier een recept

bekijk hier de recensies

Jij kunt veel beter koken dan je ouders. Ze weten het alleen nog niet. Lekker leren koken is namelijk vanaf nu appeltje-eitje!  

Ga zelf op avontuur in de keuken. Want met Kook het lekker zelf! heb je weinig hulp nodig. Het boek gebruikt duidelijke taal, paginagrote foto’s en afbeeldingen. Alles wordt stap voor stap uitgelegd. Van boodschappen doen tot en met snijden, wegen en bakken. Je leert dus hoe je een échte, volwaardige maaltijd maakt. Maar je komt ook te weten waar de ingrediënten vandaan komen. En hoe ruikt basilicum eigenlijk als je die zelf plukt? Je beleeft het met dit boek. Laat jij je ouders en vrienden versteld staan van je geweldige kookkunst?

Kook het lekker zelf! is geschreven door Sandra Cornelissen. Al meer dan tien jaar geeft zij met veel passie kookles aan jongeren met een autismespectrumstoornis. De methode die ze daarbij ontwikkeld heeft, biedt structuur en houvast. Daaruit is haar eerste kookboek Duidelijk koken met Sandra voortgekomen. Haar heldere aanpak blijkt ook uitermate geschikt voor niet-autistische kinderen, vandaar dit tweede kookboek.